V&H gjenvinner Medica 2022 vellykket

MEDICA er den hotteste og største medisinske begivenheten i medisinske sektorer. I mer enn 40 år har den holdt fast på mange eksperters viktige tidsplaner. I 2019 (før CONVID-19) hadde den tiltrukket seg mer enn 5500 utstillere fra mer 65 land i 19 haller refererte industrien til medisinsk utstyr, medisinsk informasjonskommunikasjonsteknologi og poliklinisk, klinisk pleietjeneste eller alle medisinske områder. Det er grunnen til at det fortsatt er så tiltrukket av epidemien til Convic-19.

img (2)

Denne gangen, i 2022, vil arrangementet holdes 14.-17. november i Düsseldorf, Tyskland. Så vårt firma Vales&Hills Biomedical Tech Ltd bestemte seg for å komme tilbake til MEDICA i år, for epidemien, vi hadde utsatt to ganger for å delta på dette utstilling. I dette året investerte vi mange kostnader og foretar ny markedspromotering for å gjenvinne medisinske markedsandeler for å få flere muligheter, og samtidig trenger vi å få tettere kontakt med alle våre distributører i europeiske og andre lands marked via ansikt -to-face business snakker.

img (3)

Som vi planla, var dette et nytt gjennombrudd. Miljøet i fremmede land til Convid-19 har åpnet og komplekst, og de ønsker vaksinasjon for alle personer, og maske hadde vært personlig preferanse. Det var risiko for kinesere som hadde blitt beskyttet ca. år av den kinesiske regjeringen, vi ønsker ikke å få viruset i meg selv, men følg de internasjonale helsetrendene, vi vil møte åpent miljø om en dag, og det kommer snart, så denne utstillingen vil være endringer for oss for å kjenne dagens internasjonale markedssituasjon og få flere muligheter. Vi hadde avtalt våre gamle distributører og kunder før vi dro til MEDICA, og under denne utstillingen hadde vi gode samtaler og styrket vårt forretningsvennskap, hva mer, vi kan ha signert nye samarbeid for ny enhet og tjeneste.

img (1)

Vi hadde etablert nye samarbeid med våre gamle og nye kunder i denne MEDICA-utstillingen, og vi hadde god suksesseksponering av nye produkt-stress-EKG for iMAC for å hjelpe mange målkunder å kjenne det og anerkjenne selskapets potensiale. I denne utstillingen får vi nye skritt fremover.


Innleggstid: 22. februar 2023